Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MX vs ATV All Out

MX vs ATV All Out kommer til PC, PS4 og Xbox One i 2018

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

MX vs ATV-serien var en av de mest kjente seriene THQ hadde på CV-en da de fantes, så mange fryktet for serien sin fremtid da selskapet slo seg konkurs. Heldigvis kom det som da het Nordic Games på banen, og skaffet seg rettighetene til serien. Siden den gang har vi fått MX vs ATV: Supercross, og neste år kommer det et nytt innskudd.

MX vs ATV All Out skal etter planen slippes i løpet av våren, og vil som vanlig la oss velge blant en rekke ulike kjøretøy å rase gjennom en åpen verden med. I tillegg får et helt nytt trikse- og stunt-system virkelig slått ut vingene i en ny Freestyle-modus hvor det handler om å gjøre de sykeste triksene.

Som vanlig blir det også mulig å tilpasse kjøretøyene med utallige deler, og kjempe mot andre både over nett og på samme skjerm.

HQ
MX vs ATV All Out
MX vs ATV All OutMX vs ATV All OutMX vs ATV All Out

Relaterte teksterLoading next content