Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Friend Pedro

My Friend Pedro nærmer seg PlayStation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved å blande Stranglehold og Tony Hawk med side-scrolling er det ikke rart My Friend Pedro var et av spillene jeg gledet meg mest til i 2019. Nå skal det sies at spillet skuffet på enkelte områder, men at det uansett er meget bra er det liten tvil om. Derfor er det godt å se at vi snart får drive med skyteballet på PlayStation 4 også.

For omtrent to måneder etter at spillet kom til Xbox One kan det Europeiske sensurorganet PEGI avsløre at My Friend Pedro skal komme til PlayStation 4 i form av det som egentlig heter My Friend Pedro - Blood Bullets Bananas. Akkurat når står det ikke noe om, men som jeg har sagt før gjør de sjeldent slik lang tid i forveien. Dermed er det lov å håpe det kommer før Animal Crossing: New Horizons, Doom Eternal og resten av gjengen kommer på rekke og rad.

HQ
My Friend Pedro

Relaterte teksterLoading next content