Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig hadde blitt bedre av det. Det var uansett underholdende, og takket være en ny oppdatering har denne feilen blitt fikset og et suverent spill har blitt enda bedre.

Takket være denne oppdateringen kan man nå bruke Gamepad-skjermen til å flytte Pikmin-ene rundt på brettet, bytte mellom figurer og navigere rundt i omgivelsene. Det har også blitt lagt til et par snarveier i form av virtuelle knapper.

Hvis du ennå ikke har spilt Pikmin 3, så kan vi minne deg på hvorfor du burde ved å lese vår anmeldelse.

Pikmin 3

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...Loading next content