Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Nå kan du kjøpe offisielt Halo-servise

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du virkelig, virkelig elsker Halo og synes en Master Chief i nerdealteret og en t-skjorte er for cheesy måter å kommunisere kjærligheten din til serien på, har Xbox Gear Shop nå et litt annerledes alternativ for deg.

De selger nemlig et komplett sett med Halo-servise, og et sett inkluderer to middagstallerkener (27 centimeter), to salattallerkener (20,5 centimeter), to suppeboller (15,2 centimeter) og to krus (41 centimeter). Dette blir ditt for 594 kroner pluss frakt og eventuelle importkostnader og du vil ha rid til å få det hjem til jul for å kunne innta julemiddagen med stil.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?



Loading next content