Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 3

Nå kan du prøve Company of Heroes 3 igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig som at Relic Entertainment kunngjorde Company of Heroes 3 i juli var det mulig å teste en pre-alpha-utgave av spillet. I ettertid har utviklerne samlet inn tilbakemeldinger og annen informasjon for å forbedre spillet. Derfor er det nå tid for enda en mulighet til å teste spillet.

Du kan i alle fall laste ned en ny pre-alpha-utgave av Company of Heroes 3 på Steam i kveld før selve testen starter klokken 18 i morgen ved å være et medlem av COH-Development (noe du blir raskt og gratis her. Deretter er det bare å kose seg som de amerikanske styrkene eller Wehrmacht frem til testen avsluttes klokken 05 den 7. desember. Mens du venter på at nedlastningen blir ferdig og testen starter kan tiden fylles med videoen under som viser og forteller akkurat hva denne testen er.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterte tekster

1
Company of Heroes 3 utsettes til 2023

Company of Heroes 3 utsettes til 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare litt over to måneder har gått siden Relic kunngjorde at Company of Heroes 3 ville lanseres den 17. november, så de fleste håpet at utviklerne var ganske trygge på...Loading next content