Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unravel Two

Nå kan du spille de to første kapitlene av Unravel Two helt gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Unravel Two ble, til alles overraskelse, avduket og lansert på EA sin E3-konferanse tidligere denne måneden, og hvis du ikke er helt sikker på om du vil kjøpe det, kan du nå få en gratis smakeprøve på spillet før du bestemmer deg.

EA og Coldwood Interactive har kunngjort at fra i dag og frem til den 30. juli kan du spille de første to kapitlene av Unravel Two helt gratis.

Demoen er 10 timer lang, så du kan spille gjennom kapitlene flere ganger og kanskje få til alle bonusmålene. Demoen er tilgjengelig på alle plattformer. For mer informasjon om spillet kan du jo sjekke ut anmeldelsen vår her.

Unravel Two

Relaterte tekster

Unravel TwoScore

Unravel Two

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget og Odd Karsten Svartaas

Vi har blitt med Yarny og den nye vennen hens ut på eventyr, i indieoppfølgeren som ble lansert helt ut av det blå lørdag. Greier det å fylle skoene til forgjengeren sin?

0
Unravel Two kommer til Switch neste måned

Unravel Two kommer til Switch neste måned

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Til alles store overraskelse ble Unravel Two kunngjort og lansert på samme tid på fjorårets E3. Oppfølgeren til plattformersuksessen fra 2016, Unravel, kom ut på PC, Xbox...

0
Klokken 16 på GR Live - Unravel Two

Klokken 16 på GR Live - Unravel Two

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Unravel Two ble kunngjort og lansert på EA sin pressekonferanse, og legger til et samarbeidselement til garnklassikeren fra 2016. I dagens utgave av GR Live kommer vi...

0
Unravel Two avduket og lansert

Unravel Two avduket og lansert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For to uker siden avslørte svenskene i Coldwood Interactive at de jobbet med en oppfølger til sjarmerende Unravel, og i dag kunne de gi oss to hyggelige overraskelser....Loading next content