Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

Nå kan du spille This War of Mine helt gratis

Spillet er tilgjengelig på Steam frem til søndag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senere denne måneden lanseres Frostpunk, et overlevelsesspill som utsetter deg for vanskelige personlige valg. Spillet er utviklet av 11 bit Studios, gjengen som står bak This War of Mine, og i forbindelse med lanseringen av det nye spillet har studioet valgt å feire ved å gjøre This War of Mine gratis på PC.

Frem til 8. april kan Steam-brukere spille jubileumsutgaven, This War of Mine Anniversary Edition, helt gratis. Men velger du å kjøpe DLCene til originalspillet går pengene til den veldedige organisasjonen War Child.

Har du spilt This War of Mine? Gleder du deg til Frostpunk?

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content