Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad

Nå kommer norske Teslagrad til Playstation 4!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble sluppet til PC, Mac og Linux for ca. et år siden falt både vi i Gamereactor og resten av spillverden for det unike, norskproduserte spillet Teslagrad, som kombinerer klassisk plattformaction med leking med elektrisitet og magnetisme.

Det ble siden klart at spillet skulle lanseres også til andre plattformer, og i dag har utvikler Rain Games avslørt at både Playstation 3- og Playstation 4-versjonen skal slippes digitalt den 3. desember. Viderer skriver Rain til Gamereactor at Teslagrad vil dukke opp i fysisk utgave tidlig i 2015 (og allerede i desember i Frankrike, Italia, Spania og Tyskland) og dette gjelder også for PC- og Wii U-versjonen ved siden av PS3- og PS4-utgavene.

Vi gratulerer Rain Games med sukessen så langt, og håper på flere gode spillopplevelser fra den Bergensbaserte utvikleren i fremtiden.

Teslagrad
TeslagradTeslagrad

Relaterte tekster

TeslagradScore

Teslagrad

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et norsk indiespill med mye sjel, høy kvalitet og frustrerende vanskelighetsgrad. Adrian har satt karakter...

0
Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså...

8
Norske Rain Games herjer på Metacritic

Norske Rain Games herjer på Metacritic

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det herlige indiespillet Teslagrad ble sluppet helt på tampen av 2013, men har allerede rukket å få en del oppmerksomhet. Utviklerne i Rain Games kan nemlig slå seg på...Loading next content