Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Naka og Miyamoto vil samarbeide

Sega’s Yuji Naka og Nintendo’s Shigeru Miyamoto har etter sigende inngått et samarbeid. Akkurat hva vi kan vente oss av de to mastodontene er ennå usikkert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega’s Yuji Naka og Nintendo’s Shigeru Miyamoto har etter sigende inngått et samarbeid, som handler om hva som skjer når naturens krefter slippes løs.

Magasinet NGC Magazine kunne vise til rykter om at de verdenskjente spilldesignerne Yuji Naka og Shigeru Miyamoto samarbejder om et nytt spill. At Sonic’s skaper skulle inngå et samarbeid med Mario’s far var nærmest en umulighet for bare 5 år siden, men ifølge NGC er dette altså tilfellet.

Detaljer om det mulige spillet er ennå ikke avslørt, men det blir sikkert et meget originalt produkt, men ikke en blanding av Mario og Sonic som noen kanskje hadde håpet på. Vi kommer tilbake med mer info når Nintendo eller Sega kommenterer saken.Loading next content