Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatterhouse

Namco overtar Splatterhouse?

Ryktene svirrer...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bottlerockets heter spillstudioet som har stått for blant annet Rise of Kasai og The Mark of Kri. De siste årene har de jobbet sammen med utgiver Namco om det brutale actionspillet Splatterhouse, men nå ser det ut til at samarbeidet har fått en ulykkelig slutt.

For i følge ryktene så skal representanter fra Namco ha dukket opp hos Bottlerockets og tatt med seg alt studioet har laget så langt, pluss skisser og utviklingsverktøy, og gitt det videre til en intern utvikler.

Dette skal ifølge ryktene ha gått så hardt utover Bottlerockets at studioet har sett seg nødt til å stenge. I følge Wikipedia la de ned driften allerede lørdag 7. februar. Noen offisiell pressemelding eller uttalelse fra noen av de involverte partene har vi ikke fått ennå, men vi regner med å høre noe i løpet av uka.

Spillet Splatterhouse skal imidlertid være kun måneder unna lansering, og det blir Afro Samurai-teamets jobb å ferdigstille hele prosjektet, om ryktene har rett. En blodig trailer finner du nedenfor.

Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
HQ

Relaterte teksterLoading next content