Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Enslaved: Odyssey to the West

Namco vil lage mer Enslaved

Utforsker mulighetene for en oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enslaved: Odyssey to the West ble ikke den suksessen Namco hadde håpet på, men likevel er ikke selskapet ferdig med serien. De utforsker nemlig nå mulighetene for en oppfølger til det fargerike eventyret.

Nyheten kommer direkte fra Lee Kirton, som er markedssjef hos Namco Bandai. Kirton hadde følgende kommentar å gi overfor VG247:

- Enslaved er en serie vi stadig fokuserer på. De langsiktige salgstallene har vært gode, men spillet havnet på et lavere nivå enn vi så for oss i forkant. Det er beklagelig, men vi forstår mange av årsakene, forklarer Kirton før han fortsetter:

- Det er likevel et bra spill, med en fantastisk grafikk og et godt utviklingsteam bak seg. Vi utforsker selvfølgelig nye muligheter for mer Enslaved. Som utvikler og utgiver har vi imidlertid lært masse, og vi kommer helt klart til å gjøre enkelte ting annerledes denne gangen, avslutter Kirton.

Enslaved: Odyssey to the WestEnslaved: Odyssey to the West

Relaterte tekster

Enslaved: Odyssey to the WestScore

Enslaved: Odyssey to the West

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Ninja Theory prøver på revansj med et actioneventyr farget av plattformklatring og undergang. Hvorfor har Monkey så mange likhetstrekk med en ape? Daniel setter tall på Enslaved...

5
Ny Enslaved-utgave på vei?

Ny Enslaved-utgave på vei?

NYHET. Skrevet av Tomas Veiden

Tross en stort sett varm mottagelse fra spillkritikere, solgte aldri Enslaved: Odyssey to the West fullt så mye som utgiver Capcom hadde ønsket. Det var derfor ikke mye...Loading next content