Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road to Boruto

Etter mange år med topp underholdning avsluttes Ultimate Ninja Storm-serien med det som i hovedsak må betraktes som et middelmådig kapittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CyberConnect 2 sin Ultimate Ninja Storm-serie er uten tvil en av de beste videospilladapsjonene av den populære mange- og anime-serien. Spillene ser ikke bare ut som kildematerialet, men er også meget trofaste til historien. Sistnevnte betyr samtidig at de nå har kommet til det siste kapittelet i serien, og dermed er det slutt på materiale å hente inspirasjon fra. Vel, utenom Boruto: Naruto the Movie. Det kom derfor ikke som en overraskelse da de annonserte at denne utvidelsen ville fokusere akkurat på den. Spørsmålet er bare om den fungerer som en verdig avslutning.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Siden utvidelsen er basert på filmen er det en selvfølge at vi spiller som Boruto, Naruto og Hinata sin sønn. Sammen med Sarada Uchiha, datteren til Sasuke og Sakura, og Orichimarus Mitsuki er dere trioen kalt Team Konohamaru. Det har gått mange år siden hendelsene som avsluttet Naruto Shippuden. Naruto driver med sine daglige Hokage-plikter, mens reiser rundt omkring i verden. Hovedfokuset i historien er på det anstrengte forholdet mellom Boruto og Naruto som følge av sistnevntes fravær under sønnens oppvekst. Sasuke er nå Boruto sin største forbilde, noe som selvsagt skaper en spesiell stemning.

Utvidelsen vil helt klart holde deg opptatt i noen timer, i alle fall om du vil gjøre alt ekstrainnholdet. Problemet er bare at sideoppdragene er ekstremt kjedelig. Dette kunne kanskje vært tilgitt om historiedelen var lenger. Som vanlig vil du derfor gå rundt i en semi-åpen verden hvor figurene rundt deg bare står der uten å tilføre særlig verdifull informasjon eller underholdning. Ofte får du i oppdrag å gå fra A til B for å hente noe, for så å dra tilbake til A. Det er også et fåtall utfordringer du kan påta deg, men det er langt fra nok til å demme opp for det ellers ekstremt ensformige innholdet.

Dette er en annonse:
HQ

Kampsystemet forblir uendret fra basespillet. Dermed får vi de klassiske, storslagne sekvensene vi forventer av et CyberConnect 2-spill. Personlig mener jeg at ingen andre spill kan måle seg med denne serien når det kommer til å gjenskape både utseendet og følelsen av kildematerialet, og det står jeg fast med etter å ha spilt Road to Boruto også. Nye figurer som Boruto, Sarada, Mitsuki, Naruto 7th Hokage, Sasuke the Wandering Shinobi, og Mecha Naruto er alle gjenskapt ned til hver minste detalj.

Det er derfor så synd at jeg forventet mer for den relativt høye prislappen på 169 kroner. Mesteparten av innholdet føles uinspirert og kjedelig. Det byr på akkurat det samme vi har sett gjennom mange år nå, bare med mindre underholdning for pengene. Er du en blodfan med pannebeskytter og utbrudd som "Dattebayo" vil det kanskje være verd den høye summen, mens alle andre kan fint spare pengene med god samvittighet.

HQ
Dette er en annonse:
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Dekker hele filmen, noen spektakulære sekvenser, kan velge mellom japanske og engelske tekster.
-
Kort historie, kjedelige sideoppdrag, unødvendig "open world"-aspekt, mye gjenbruk.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

Ny trailer for Ultimate Ninja Storm 4

Ny trailer for Ultimate Ninja Storm 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 skal som kjent slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One, og utviklerne i CyberConnect2 ser ut til å være i rute til en...Loading next content