Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Natus Vincere vant BLAST Premier Fall-finalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den seneste BLAST Premier-turneringen gikk av stabelen nylig, og nå har finalen blitt avgjort. Dette kom etter en uke med mange intense kamper, men til slutt var det altså Natus Vincere som tok tronen, og vant en andel på $425.000 fra premiepotten.

Natus Vincere kjempet mot Team Vitality i den store finalen. Det hele ble avgjort på tredje og siste kart, hvor Na'Vi tok seieren på Inferno 16-7. De vant dessigen en World Final-plass og ekstra 4000 Blast Premier-poeng.

Seieren betyr også at vi nå vet presis hvem som skal konkurrere i World Final den 14. desember. Na'Vi konkurrerer med Gambit Esports, Heroic, G2 Esports, Team Vitality, NiP, Astralis og Team Liquid.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content