Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Natus Vincere vinner 2020 BLAST Premier Global Finals

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av årets aller første store CS:GO-begivenheter er som kjent Blast Premier-turneringen, og den fant i tradisjonen tro sted denne helgen. Denne gangen ble det de Natus Vincere som tok kronen, etter å ha slått danske Astralis i finalen. Selve begivenheten startet den 19. januar, og her så vi Na'Vi kjøre gjennom tapernes bracket helt frem til finaleserien, hvor Astralis ventet på dem.

Selve finalen var overraskende ensidig, og Natus Vincere dominerte ganske hardt, særlig i den andre kampen hvor de beseiret Astralis hele 16-5. Hele finalen ble avsluttet ganske raskt også, da Na'Vi tok Astralis 2-0. Her vant de 600,000 dollar.

Selve turneringen er faktisk ikke en del av 2021-kalenderen, men en avslutning på 2020 sin, for Blast Premier: Spring Groups blir det neste fokus for mange av lagene. Det hele starter den 4. februar, og det kan du lese mer om her.

Counter-Strike: Global Offensive
Natus Vincere

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content