Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA 2K Playgrounds 2

NBA 2K Playgrounds lanseres i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Saber Interactive annonserte at de utsatte NBA Playgrounds 2 på ubestemt tid i mai sa de at dette skyldtes noen meget spennende nyheter. To måneder senere viste det seg at utsettelsen skyldtes at 2K ville finanisere og publisere spillet. Vi fikk ingen ny lanseringsdato til tross for dette, så håpene var at 2K også ville gjøre spillet bedre ved å legge ut noen ekstra kroner til finpuss og lignende. Nå får vi snart vite om dette har vært tilfellet.

Utviklerne kan nemlig avsløre at det som nå heter NBA 2K Playgrounds 2 vil lanseres den 16. oktober. En ny gameplaytrailer har også blitt offentliggjort sammen med denne nyheten, og der får vi se flere av de heftige triksene, legendariske spillerne, en rekke nye signaturanimasjoner og mer som venter om litt under en måned.

HQ
NBA 2K Playgrounds 2

Relaterte tekster

0
NBA 2K Playgrounds lanseres i oktober

NBA 2K Playgrounds lanseres i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Saber Interactive annonserte at de utsatte NBA Playgrounds 2 på ubestemt tid i mai sa de at dette skyldtes noen meget spennende nyheter. To måneder senere viste det...Loading next content