Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA 2K Playgrounds 2

NBA Playgrounds 2 utsettes på ubestemt tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

NBA Playgrounds ble lansert med en god del problemer selv etter flere utsettelser i fjor, men det var tydelig at Saber Interactive hadde skapt noe med potensiale. Dette innså de nok raskt selv, for det tok ikke lang tid før de kunngjorde at NBA Playgrounds 2 var på vei også. Dette skulle etter planen slippes neste tirsdag, men disse planene har plutselig endret seg.

Nå har nemlig utviklerne lagt ut en melding hvor de skriver at NBA Playgrounds 2 har blitt utsatt på ubestemt tid. Grunnen til utsettelsen er ganske mystisk og nysgjerrighetspirrende siden den er følgende:

"Vi har noen nyheter å komme med, men vi ønsker å starte det hele ved å si at "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves". Det brygges noe spennende i NBA Playgrounds-franchisen som vi tror vil ta arkade-basketball til et nytt nivå."

De får det altså til å høre ut som de jobber med noen spennende endringer eller nye moduser som krever lengre utviklingstid, så det skal bli interessant å se hva de avslører neste gang. Foreløpig må vi bare nøye oss med å være skuffet over at det ikke blir noe basketball-spill neste uke.

NBA 2K Playgrounds 2

Relaterte tekster

0
NBA 2K Playgrounds lanseres i oktober

NBA 2K Playgrounds lanseres i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Saber Interactive annonserte at de utsatte NBA Playgrounds 2 på ubestemt tid i mai sa de at dette skyldtes noen meget spennende nyheter. To måneder senere viste det...Loading next content