Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
NBA Street V3

NBA Street V3

Thomas finner frem utstyret og velter ut på gata for å leke med de store gutta. Her skal det dribles, skytes og dunkes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som min anmeldelse i sin tid bevitnet, var jeg enormt glad for NBA Street 2. Med sitt ytterst tilgjengelige gameplay og typiske EA utrustning, var det eneste man faktisk kunne ergre seg over at det ikke har skjedd så voldsomt mye i forhold til det første spillet. Med del tre i serien virker det som om EA har innsett at det ikke var flere veier å gå med selve basketball-delen av spillet i stedet har man derfor valgt å bygge ut opplevelsen med en masse nye muligheter som samlet gir et friskt pust, samt flere timer med gameplay i lomma.

HQ

Akkurat som i de to forrige spillene, er målet å oppnå så mye respekt som overhode mulig, men denne gang innenfor noen dager. Dette gjøres ved å delta i alskens forskjellige konkurranser og bygge ut sin figur med nye evner, samt rekruttere nye spillere til sitt lag, med de respektpoengene man får for hver vunnede kamp. En smule taktikk er også påkrevd da man kun kan spille to kamper om dagen og vanskeligere kamper mot veletablerte NBA stjerner vil alltid by på muligheten for en langt større poengbonus.

Målene for kampene er vidt forskjellige og varierer fra dyster hvor hver scoring teller ett poeng, til kamper hvor det første laget som når 500.000 Gamebreaker-poeng er vinneren. De varierende kampene og spillets (i starten lette) vanskelighetsgrad gir enhver nybegynner et godt grunnlag for å lære alle spillets forskjellige teknikker. Det kunne godt ha vært tatt med en bedre beskrivelse på hvordan man utfører kompliserte triks som er livsnødvendig når du nærmer deg spillets slutt.

Gamebreakeren og combo-systemet er to av de første aspektene man støter på som har fått en velfortjent forbedring. Combo-systemet er blitt kraftig bygget ut og kontrolleres nå via en kombinasjon av skulderknappene og de to analogpinnene. Dette kan i de verste tilfeller resultere i fingerknuter, men veies opp av at det under optimale situasjoner gir adgang til finter og tricks som simpelthen ikke var mulige i de tidligere spillene. Combo-systemet tillater også å kombinere flere forskjellige tricks spillerne i mellom for til slutt å få kapret jackpoten med en real dunk.

De respektpoengene man tjener for hver kamp, kan foruten kjøp av nye spillere og evner, også brukes til å bygge opp sin egen hjemmebane. Med nok poeng på kontoen er det mulig å endre selv den minste detalj, og senere utfordre motstanderne på egen grunn. Hjemmebanen har ingen ytterligere innflytelse på selve spillet, men med det fokus som er lagt på resten av spillets omgivelser og baner, gir det en ekstra ladning selvtillit når sitt eget lag spiller i sine vante omgivelser.

Dette er en annonse:

Foruten de forskjellige variasjonene ved selve kampene, har EA også tilføyd en slamdunk-konkurranse hvor det er blitt mulig å krydre alle de ulike triksene med bruken av forskjellige rekvisitter. På den måten har man valget mellom å kaste bordet og stolen på banen som skal passeres eller utnyttes før man avslutter hele sekvensen med en himmelhøy dunk og de med ekstra poeng som premie.

Grafisk har spillet tatt en dreining fra de tidligere spillene, og de nærmest tegneserieaktige spillerne som du fant i eneren og toeren. Nå er de blitt byttet ut med en mer realistisk look. Spillet er blitt mer fargerikt som sammen med bløte lyseffekter gir spillet et annerledes og mer virkelighetstro utseende. Kun enkelte ganger lar bruken av lyseffektene det gå ut over detaljgraden, og alt sammen svømmer sammen i en suppe av varme farger.

Selv med fornyelse og finpussing av det velkjente gameplayet, kan man ikke la være å føle at man har spilt dette før. Slamdunk konkurransen og det nye og bedre combosystemet er klare forbedringer, men stadig kun små deler av spillet. Derfor er det som fan av serien vanskelig å forsvare at NBA Street 3 skulle være verdt pengene, hvis du i allerede har spilt igjennom de to andre i serien.

NBA Street V3
Dette er en annonse:
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
NBA Street V3
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Et lekkert gameplay som har fått skikkelig oppdatering. Typiske EA standard med lyd og grafikk.
-
Selv med de nye tilføyelsene til gameplayet, skinner det igjennom at det ikke er skjedd så mye siden vi sist stiftet bekjentskap med serien.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
NBA Street V3Score

NBA Street V3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Nielsen

Thomas finner frem utstyret og velter ut på gata for å leke med de store gutta. Her skal det dribles, skytes og dunkes.Loading next content