Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online: Necrom

Necrom er det nye eventyret for The Elder Scrolls Online i 2023

Zenimax har avduket den neste utvidelsen for TESO sammen med Scribes of Fate DLC som kommer i mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være Xbox Developer_Direct-presentasjonen som ble avsluttet for noen minutter siden har vi nå et navn og utgivelsesdato for det nye eventyret i The Elder Scrolls Online - kalt Necrom. Det neste kapittelet i Zenimax Online Studios MMORPG beveger seg bort fra øygruppen High Isle og tar oss til en region som er kjent for fans av Bethesdas serie: Morrowind. Imidlertid vil dette nye kapittelet, som offisielt kommer 5. juni på PC og konsollene den 20. juni, begynner med en slags oppvarming i Dungeon-DLCet Scribes of Fate den 13. mars på PC og 28. mars på konsollene.

HQ

Necrom vil inneholde tretti timer med nytt historieinnhold, der spillerne vil kan besøke to soner i den østlige regionen av Morrowind og introduserer en ny klasse til spillet: the Arcanist. Denne nye karaktertypen får sine evner fra magien til daedraprinsen Hermaeus Mora og Oblivion.

The Elder Scrolls Online: NecromThe Elder Scrolls Online: NecromThe Elder Scrolls Online: Necrom

Relaterte teksterLoading next content