Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted demo klar innafor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så har vi godt nytt til fansen av Need for Speed-serien. EA har nettopp sluppet en demo fra deres siste spill i serien med undertittelen Most Wanted og du kan naturligvis hente den helt gratis. Demoen fyller 550MB og inneholder to Quick Race baner, tre biler og tre Challenge Tracks.

Skulle du ha fått lyst til å sparke din bredbåndsforbindelse på litt arbeid og er du vill etter Need for Speed-serien, så kan demoen lastes ned her inn:

Need For Speed: Most Wanted demo klar innafor

Spillet er på gaten til alle tenkelige formater 24. november.

Flere nyheter og screens fra spillet finner du inn her

Need for Speed: Most Wanted

Relaterte tekster

2
Need for Speed Most Wanted - Xbox 360Score

Need for Speed Most Wanted - Xbox 360

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Så har vi kjørt Xbox 360 versjonen av Need for Speed Most Wanted og vi kan ikke si annet enn at dette er blendende flott gateløp-spill. Carl Thomas har fått kjørt seg skikkelig - les mer om hva vår fartsgale leder synes om spillet!

3
Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

NFS kjører opp fra undergrunnen og ut i solskinnet, men vi blir dessverre ikke direkte blendet av omgivelsene.Loading next content