Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback-trailer viser mekkemulighetene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag har EA og Ghost Games bestemt seg for å vise oss mer av hva de legger i mekkemuligheter i det kommende Need for Speed Payback. Spillet som slippes 10. november vil dessuten introdusere såkalte derelicts, altså gamle vrak som du kan fikse - akkurat som i Forza Horizon-serien.

I samme slengen har vi fått en bekreftelse på hva de som forhåndsbestiller blir belønnet med, og det er en Platinum Car Pack som inneholder følgende:

• Exclusive Platinum Blue Underglow & Tire Smoke Vanity Items
• Nissan 350Z 2008
• Chevrolet Camaro SS 1967
• Dodge Charger R/T 1969
• Ford F-150 Raptor 2016
• Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

Vi fikk prøve deler av spillet på E3, og inntrykkene kan du lese i denne artikkelen. Før du stikker bør du få det du kom for, nemlig den nye traileren. Den er her:

HQ
Need for Speed Payback

Relaterte tekster

6
Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content