Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound er kun 29,4 gigabyte stort på PlayStation 5

Det lanseres denne uken til PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å administrere SSD-lagring er noe som alle PlayStation 5- og Xbox Series-brukere har måttet venne seg til denne generasjonen, siden de nye konsollene generelt har mindre harddiskplass enn tidligere konsollgenerasjoner, mens spillene stadig blir større.

Heldigvis ser Need for Speed Unbound ut til å være mer håndterlig enn de fleste nåværende storspillene. Som PlayStation Game Size nå kan avsløre på twitter, er det bare 29,4 gigabyte stort på PlayStation 5, som ikke er så langt unna hva de største indiespillene er i dag. Vanligvis er tallet ganske likt på Xbox også.

Need for Speed Unbound lanseres 2. desember til PC, PlayStation 5 og Xbox Series. Men hvis du forhåndsbestiller Palace Edition, får du full tilgang tre dager før.

HQ
Need for Speed Unbound

Relaterte tekster

1
Need for Speed UnboundScore

Need for Speed Unbound

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Har Criterion gjort nok for å redde den langvarige racingserien, eller er denne over sin beste alder?Loading next content