Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound skal vise mer i ettermiddag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På torsdag avslørte EA neste kapittel i Need for Speed-serien. Spillet utvikles av Criterion (kjent for Burnout-serien og Need for Speed: Most Wanted) og heter offisielt Need for Speed Unbound.

Vi vet allerede at spillet vil benytte seg av tegneserielignende effekter og at fokus denne gangen er på flerspiller, men om vil du vite enda mer melder spillets offisielle Twitter-konto at det kommer mer informasjon i dag kl. 17.

EA har det siste tiåret slitt litt med å finne en identitet for Need for Speed-serien, men om de klarer å få den på rett spor igjen får vi vite 2. desember, når Need for Speed Unbound slippes på PC, PS5 og Xbox Series.

Need for Speed Unbound

Relaterte tekster

1
Need for Speed UnboundScore

Need for Speed Unbound

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Har Criterion gjort nok for å redde den langvarige racingserien, eller er denne over sin beste alder?Loading next content