Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Neste DLC til Battlefield: Hardline annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Visceral Games klarte ikke å vente til EAs pressekonferanse klokken 10.00 i dag med å fortelle om nyhetene til deres Battlefield: Hardline. De avlører nemlig at den neste utvidelsen til spillet skal hete "Robbery", og den vil by på fire nye kart, en ny modus kalt Squad Heist og en håndfull nye våpen. Vi forventer en mer dyptpløyende gjennomgang i løpet av den nært forestående pressekonferansen.

Robbery skal slippes i løpet av september, og det kommer en uke tidligere til alle Premium-kunder. Flere detaljer kan du finne her.

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content