Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Neste episode av Resident Evil 4-animeen skildrer den ikoniske helikopterulykken

Og selv om det kan se søtt ut, er det ganske voldsomt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste episoden av Resident Evil 4-animeen har nå blitt utgitt akkurat i tide for remaken som faktisk lanseres på PC-, PlayStation- og Xbox Series-konsoller i dag. Denne episoden, som de før den, skildrer et ikonisk øyeblikk fra spillet og får det til å virke mindre voldelig ved å tilpasse det med en søt Studio Ghibli-lignende anime-stil.

Og når det gjelder hvilken del av overlevelsesskrekkspillet denne episoden ser ut til å basere seg på, dreier denne seg om helikopterulykkescenen, men i tråd med tradisjonen ser vi også Leon og Ashley bli brutalt myrdet av en horde monstre på forhånd.

Selv om det kan se søtt og søtt ut, er temaet langt, langt mer modent og grafisk. Se videoen nedenfor og les også vår anmeldelse av Resident Evil 4 her.

HQ
Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content