Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2017

Neste finale i European PES League legges til Anfield

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pro Evolution Soccer 2017s PES League Season 2 er nå ferdig, og dermed er de 16 regionale finalistene klare til å kjempe om en av fire billetter til verdensfinalen i Cardiff. Nå er det avgjort at denne delfinalen skal spilles på Liverpool FCs Anfield stadion.

I likhet med delfinalen på FC Barcelonas Camp Nou i februar, skal det ikke spilles på en egen arena inne i stadionbygget. Hele eventet vil sendes live av Konami lørdag 29. april via deres <a href=https://www.facebook.com/PES>Facebook-sider</a>, og Gamereactor vil være på plass for å dele høydepunktene og snakke med spillerne.

Foruten de profesjonelle esportutøverne vil Liverpool stille med både gamle legender og en overraskelsesgjest. Her er de 16 kvalifiserte:

RoNeX (Østerrike), TRS_EL_MATADOR (Tyskland), his-wideness (Tyskland) crazyFlash7 (Hellas), Suprema_Ettorito (Italia), IndominatorTV (Nederland) Teclis-88 (Italia), Sam--- (Norden), dNationPT (Portugal), Neo_Lotfi (Resten av Europa), TioMiit_PW (Resten av Europa) joanfcb (Spania), AlexAlguacil_8 (Spania), TBC (Tyrkia), DexK (Storbritannia og Irland), bad_boy_g_2011 (Storbritannia og Irland).

Hvem tror du vinner dette?

Pro Evolution Soccer 2017
Photo: Liverpool FC

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content