Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2017

Neste finale i European PES League legges til Anfield

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pro Evolution Soccer 2017s PES League Season 2 er nå ferdig, og dermed er de 16 regionale finalistene klare til å kjempe om en av fire billetter til verdensfinalen i Cardiff. Nå er det avgjort at denne delfinalen skal spilles på Liverpool FCs Anfield stadion.

I likhet med delfinalen på FC Barcelonas Camp Nou i februar, skal det ikke spilles på en egen arena inne i stadionbygget. Hele eventet vil sendes live av Konami lørdag 29. april via deres <a href=https://www.facebook.com/PES>Facebook-sider</a>, og Gamereactor vil være på plass for å dele høydepunktene og snakke med spillerne.

Foruten de profesjonelle esportutøverne vil Liverpool stille med både gamle legender og en overraskelsesgjest. Her er de 16 kvalifiserte:

RoNeX (Østerrike), TRS_EL_MATADOR (Tyskland), his-wideness (Tyskland) crazyFlash7 (Hellas), Suprema_Ettorito (Italia), IndominatorTV (Nederland) Teclis-88 (Italia), Sam--- (Norden), dNationPT (Portugal), Neo_Lotfi (Resten av Europa), TioMiit_PW (Resten av Europa) joanfcb (Spania), AlexAlguacil_8 (Spania), TBC (Tyrkia), DexK (Storbritannia og Irland), bad_boy_g_2011 (Storbritannia og Irland).

Hvem tror du vinner dette?

Pro Evolution Soccer 2017
Photo: Liverpool FC

Relaterte tekster

Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content