Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Neste Rainbiw Six: Siege-operatør heter Grim

Tilføyes når Operation Brutal Swarm starter 6. september.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en del av Berlin Major-turneringen har Ubisoft avduket den neste operatøren i Rainbow Six: Siege, og også avslørt når neste sesong (Operation Brutal Swarm) starter.

Sesongen starter 6. september og byr på en ny bane (Stadium), den andre fasen av Reputation System som tar sikte på å redusere toksisitet i spillet, matchreplay-rapportering, ulike forbedringer, og selvfølgelig den nevnte nye operatøren.

Denne karakteren heter Grim og er en singaporeansk angriper som bruker Kawan Hive Launcher System til å plassere beholdere på gulvet som slipper løs en sverm av roboter i luften som avslører plasseringen til eventuelle forsvarere som passerer gjennom svermen. Grim er også utstyrt med en 552 Commando-angrepsrifle eller en SG-CQB-hagle, sammen med en P229 som sekundærvåpen, og vil være en høyhastighetsoperatør med mindre rustning, så forvent å bevege deg mye rundt når du bruker denne karakteren.

Se Grim i aksjon i videoen under.

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content