Norsk
Gamereactor
nyheter
Lisa: The Painful

Neste ukes Epic Store-spill lekket - Lisa: The Painful blir gratis fra neste torsdag

Dingaling Productions' dystre rollespill blir en av gratistitlene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor sommer ga Dingaling og Serenity Forge ut Lisa: Definitive Edition (med Lisa: The Painful og oppfølgeren Lisa: The Joyful) til PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch. Vi hoppet rett inn i denne unike og hjerteskjærende historien som fullstendig stjal hjertene våre, og fra neste uke kan alle som vil, nyte den på PC helt gratis. Den velkjente lekkasjen billbil-kun har på forhånd avslørt hvilke gratisspill Epic vil tilby i butikken sin neste uke, og Lisa er ett av dem.

Det andre er Industria, et førstepersons skytespill som tar deg med fra Øst-Berlin til en parallell virkelighet kort tid før den kalde krigens slutt, på jakt etter en forsvunnet kollega mens du avdekker en mørk fortid i en mystisk parallell dimensjon", ifølge den offisielle beskrivelsen.

Begge spillene vil være tilgjengelige fra torsdag 25. april til 2. mai. Vi anbefaler at du ikke går glipp av muligheten til å få tak i dem og beholde dem for alltid. Og hvis du ikke kjenner Lisa og har lyst til å sette deg inn i spillet, kan du ta en titt på anmeldelsen vår av LISA: Definitive Edition.

Lisa: The Painful

Relaterte teksterLoading next content