Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Netflix går tilbake på regler for deling av passord

Delingen av det nye regelsettet var en feil, ifølge strømmegiganten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig så det ut til at Netflix slo den siste spikeren i sin egen kiste angående retningslinjene mot deling av passord da streaminggiganten avslørte at de som bruker en konto måtte logge på med den primære enheten en gang hver 31. dag.

En talsperson for Netflix forteller imidlertid Guardian at «for en kort stund i går var det en hjelpesenterartikkel som inneholdt informasjon som bare gjelder Chile, Costa Rica og Peru som ble publisert i andre land. Vi har siden oppdatert den."

Vi vet ikke om Netflix planlegger en full reversering av disse reglene, men foreløpig vil de i det minste bare gjelde for regionene ovenfor. Med så mye kontrovers som oppstår over de nye reglene er det kanskje ikke i Netflixs beste interesse å gjøre dette grepet med en gang.

Netflix går tilbake på regler for deling av passord


Loading next content