LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   lifestyle

   Netflix skryter av enorme fortjenester etter at de slo ned på deling av passord

   Uansett hvor mye folk protesterer mot endringene, er penger det eneste språket disse selskapene forstår.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Til tross for at mange har klaget over at Netflix ikke lenger tillater deling av passord, ser det ut til at mange har bitt i det sure eplet og fortsatt kan få TV-serier og filmer fra strømmetjenesten.

   I et nytt brev til aksjonærene opplyser Netflix at overskuddet for dette kvartalet økte med 15 % til 9,37 milliarder dollar fra året før. Det ser heller ikke ut til at selskapet helt og holdent legger vekt på abonnentvekst på dette tidspunktet, og skriver at det er "bare en komponent i vår vekst."

   I stedet blir investorene bedt om å se på fortjeneste og inntekter fremfor antall abonnenter. Vi får se om Netflix kan fortsette å øke antallet abonnenter. Med tanke på at prisene på abonnementer stiger, og at det er vanskeligere enn noensinne å dele en konto, er det mulig at fortjeneste og inntekter må fokuseres mer på i fremtiden for at strømmetjenesten skal kunne bevise at den gjør det like bra som før.

   Netflix skryter av enorme fortjenester etter at de slo ned på deling av passord
   Dette er en annonse:


   Loading next content