Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Netflix slår ytterligere ned på deling av kontoer

Hvis du deler utenfor hovedkontoinnehaverens hus, må du regne med å betale et ekstra gebyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært i arbeid i flere måneder, men nå, til manges skrekk, er Netflix' nye løsning for å få slutt på gratis konto- og passorddeling her. I en melding sendt til alle kunder beskriver strømmegiganten hvordan kontoen din kun er til privat bruk i husstanden. Videre nevner de at enheter som ikke er verifisert som ekstra betalende brukere vil bli blokkert fra å få tilgang til kontoen.

Oppdateringen, som ligger på Netflix' offisielle nettsted, lyder som følger:

"En Netflix-konto er beregnet på én husholdning. Alle som bor i husholdningen kan bruke Netflix uansett hvor de befinner seg - hjemme, på farten, på ferie - og dra nytte av nye funksjoner som Profiloverføring og Administrer tilgang og enheter."

"Vi er klar over at medlemmene våre har mange valg når det gjelder underholdning. Derfor investerer vi tungt i et bredt utvalg nye filmer og serier, slik at det alltid er noe bra å se på Netflix, uansett smak, humør, språk eller hvem du ser sammen med."


Det vil være et gebyr på 39 kr knyttet til hvert ekstra medlem på en Netflix-konto som ikke er i samme husstand. Vi har allerede sett dette drive brukere bort i andre land, men nå kommer det til mainstream-publikummet, Netflix kan være i ferd med å være vitne til sin største bommert hittil.

Hva synes du om at Netflix slår ned på passorddeling?

Netflix slår ytterligere ned på deling av kontoer


Loading next content