Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wreckfest

Next Car Game er allerede en suksess

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fremtiden så ikke så altfor lys ut for Bugbear Entertainments Next Car Game da de gjennomførte Kickstarter-kampanjen for å samle inntekter til utviklingen. Denne nådde nemlig aldri målet sitt, og da uteblir som kjent utbetalingen fra kronerullingen.

Les også: Se gameplay fra Bugbears Next Car Game

Ikke desto mindre jobbet Bugbear videre med spillet, og for en liten stund siden lanserte de en tidlig versjon via Steams Early Access-ordning. Nå har interessen, og dermed suksessen, endelig vist seg blant publikum.

Faktisk kan utviklerne stolt melde at spillet tjente inn over en million dollar (ca. 6,2 millioner kroner) i løpet av den første uken som Early Access-spill. Dette er et langt høyere beløp enn hva de spurte om på Kickstarter.

Les også: Next Car Game-bilder i 4K-oppløsning

La oss håpe sukesessen fortsetter, ettersom spillet ser veldig lovende ut.

Wreckfest
WreckfestWreckfestWreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content