Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

"Next-Gen" The Witcher 3: Wild Hunt vises frem i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige tirsdag kunngjorde CD Projekt Red at The Witcher 3: Wild Hunt lanseres på PlayStation 5 og Xbox Series i tillegg til å bli bedre på PC den 14. desember. Samtidig lovet de å vise oss disse utgavene i en egen stream denne uken. Nå vet vi altså akkurat når.

Utviklerne avslører at The Witcher 3: Wild Hunt sin såkalte "Next-Gen"-stream starter klokken 18 i morgen. Vi får ikke vite hvor lenge streamen varer eller noe slikt, men med tanke på bråket rundt lanseringen av Cyberpunk 2077 kan du forvente å se en god del av de nye utgavene.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content