Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

N-Gage rives bort fra hyllene, sier Nokia

Tross rapporter om forferdelige salgstall for N-Gage’s første uke på markedet i alle Englands spillbutikker, sier Nokia selv at N-Gage faktisk rives ut av hyllene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi for under en uke siden skrev, at små 500 eksemplarer av Nokia’s hybridmaskin, N-Gage, var solgt i alle Englands 6.000 spilbutikker, så var det med alvor i stemmen. Selv om salgstallene fra mobil- og andre forretninger ennå ikke var lagt frem, så var det allikevel en dårlig start rent spillmessig. Dette er Nokia ikke enige i. I det finske firmaet’s 3. kvartals oversikt kunne Nokia avsløre at mange forretninger faktisk ble utsolgt for N-Gage allerede på første dag, og at det er stor etterspørsel etter konsollen.

Nokia la allikevel ikke frem noen salgstall, så helt overbevisende var de ikke. Enten så leverte Nokia meget få N-Gage maskiner til butikkene, hvilket gjorde det noe lettere å få tømt lageret, eller så har telefonbutikkene virkelig solgt stort og hevet de samlede salgstallene opp på et tilfredsstillende nivå. Vi holder utkikk etter faktiske salgstall i tiden som kommer.Loading next content