Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Ni millioner Assassin's Creed II

Også Splinter Cell gjør det bra

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har nettopp annonsert resultatene fra forrige finansår (som avsluttes 31 mars), og selv om finanskrisen ifølge selskapet skal ha sitt av skylden for de røde tallene, har Assassin's Creed II bidratt stort til å holde tapet på et minimum. Hele ni millioner eksemplarer er solgt av tittelen, noe som gjør at det puster stortitler som Halo 3 (11 mill), Gran Turismo 4 (10,5 mill) og Grand Theft Auto III (13,5 mill) i nakken.

Også Splinter Cell: Conviction har gått bra, og siden lansering for en knapp måned siden har allerede 1,8 millioner eksemplarer funnet eiere. Disse tallene gjør det til det nest mest vellykkede spillet i serien, kun slått av det aller første Splinter Cell.

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content