Norsk
Gamereactor
nyheter
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II får både gratis og betalte utvidelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom er et ganske stort spill, men dette stoppet ikke Level-5 fra å være raskt ute til å fortelle at det også vil komme utvidelser til spillet etter hvert. Den gangen ønsket de ikke å si nevneverdig mer enn det, noe de nå er klare for å endre.

Det viser seg at vi fortsatt må vente litt på utvidelsene vi må betale for. Utvidelselsen som slippes allerede den 9. august kalles nemlig Adventure Pack, og skal være helt gratis. Denne vil gi oss nye nivåer i Faraway Forest-hulen. Disse vil også introdusere noen nye bosser kalt Blackhart og Zeta, så da vil vi selvsagt få noen flotte saker i belønning for å fullføre dem også. Blant annet vil vi få nye kostymer til Evan og gjengen. På toppen av det hele får vi noen nye oppdrag etter å ha fullført historien, uten at utviklerne ønsker å snakke mer detaljert om hva disse innebærer for øyeblikket. Dette er ikke det eneste de er relativt hemmelighetsfulle om heller.

For de er fortsatt ikke villige til å snakke så veldig detaljert om hva de betalte utvidelsene vil gi oss. Den første av disse skal slippes "i vinter", og da får vi bryne oss på en ny mystisk dungeon hvor fiendene blir sterkere jo dypere vi går. Også her loves vi nye flotte belønninger, men de nevner ikke noe om mer historie. Dette vil de nemlig spare til den andre utvidelsen. Den skal komme i starten av 2019, og skal introdusere oss for noen nye figurer som vil ta oss med på en ny historie. Nærmere informasjon om denne skal komme "snart", så det er lov å håpe at de har mer å si på Gamescom eller Tokyo Games Show.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Relaterte teksterLoading next content