Norsk
Gamereactor
nyheter
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom får mer historie i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Level-5 var veldig tidlig ute med å fortelle om fremtidsplanene de hadde for Ni no Kuni II: Revenant Kingdom forrige juli. Da kunne de blant annet fortelle at den første skikkelige historieutvidelsen skulle komme i starten av 2019, og nå har vi fått nærmere informasjon om hva den vil by på og når den kommer.

The Tale of a Timeless Tome skal bli tilgjengelig den 19. mars. Da vil Evan undersøke hva disse ryktene om at en kanin i dress inntar folks drømmer handler om, og tar derfor turen til den tilsynelatende hjemsøkte byen. Du kan jo gjette hva som skjer videre. Evan sovner selvsagt, og dermed er han også i denne rare skapningens rike. Siden mange ting selvsagt er forskjellig her vil vi kunne bruke to nye kampstiler kalt "Wizard's Companions" og "Martha's Method". Førstnevnte skal minne litt om Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, så de går visst for litt nostalgi også.

Samtidig kan vi se frem til å teste ferdighetene våre i den nye Solosseum Slog-arenaen i håp om å få noen kule belønninger. Nærmere informasjon om både denne og alt det andre skal komme "snart".

Høres det interessant ut foreløpig?

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Relaterte teksterLoading next content