Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Ni no Kuni slippes på Xbox i dag

Det følger også med Xbox Game Pass, og neste år kommer Ni no Kuni II også til Microsofts konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch var en stor hint blant både media og spillere da det ble lansert på PlayStation 3 i 2011 (selv om vi i Europa måtte vente til 2013), og senere fikk vi en oppfølger i form av Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, samt et onlinerollespill og en Netflix-film.

Under dagens Xbox-sending fra Tokyo Game Show ble det avslørt at det endelig kommer til Microsofts konsoller også - og vi trenger ikke vente lenge på det heller. Det viser seg nemlig at det allerede lanseres i dag, og for å gjøre alt bedre er det inkludert med Xbox Game Pass også. Det handler altså om den remastrede versjonen fra 2019, og neste år kommer også Ni no Kuni II: Revenant Kingdom til Xbox.

Siden dette er et av de beste japanske rollespillene gjennom tidene og har animerte sekvenser laget av Studio Ghibli (designet er også inspirert av Ghibli), kan vi virkelig, virkelig anbefale deg å laste ned dette og starte eventyret ditt så fort som mulig.

HQ
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Relaterte teksterLoading next content