Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Niantic håper at Pokémon Go fortsatt eksisterer om 10-15 år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Go har vært en enorm suksess helt fra starten av, men det er fortsatt vanskelig å forutse hvor mye spillet vil vokse, og hvor lenge det vil fortsette å bli større og større.

Utvikleren bak, Niantic, mener at de er gribunn for et spill som kan vokse og eksisterer i aktivt format i mange, mange år fremover. I et intervju med Eurogamer forteller Niantics markedssjef Philip Marz at de regner med at spillet er i live også om 10 år, kanskje til og med 15.

"From a content standpoint, even if there's a limitation in terms of the Pokémon that are still available, there's a couple of different other initiatives we are thinking about to keep the momentum going, actually, and really pay into that mission and ambition to make Pokémon Go a forever game not only for the next five years, but maybe 10-15. Who knows, actually, but I think the record of the past five years has put us in a great position to continue that momentum."

I intervjuet snakker de om begrensningen det kan være at de går tom for Pokémon å tilføye, men de kan selvfølgelig innovere kontinuerlig med nye funksjoner.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content