Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nicolas Cage takket ja til roller i B-filmer for å betale boliggjelden sin

"Men jeg ringte aldri inn det. Så hvis det var en misforståelse, var det det. At jeg bare gjorde det og ikke brydde meg. Jeg brydde meg."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mange nyheter og spekulasjoner om Nicolas Cage og årsaken bak hans engasjement i utallige B-filmer gjennom årene. Folk har hevdet at han ikke lenger bryr seg eller rett og slett har mistet grepet. Påstander han nå en gang for alle velger å legge lokk på i et intervju med CBS News der han snakker om krasjet i boligmarkedet som resulterte i at han ble alvorlig forgjeldet, penger han nå har klart å betale tilbake.

"Jeg overinvesterte i eiendom. Eiendomsmarkedet krasjet, og jeg kom meg ikke ut i tide. Jeg betalte alt tilbake, men det var omtrent 6 millioner dollar. Jeg gikk aldri konkurs."

"Arbeidet var alltid min skytsengel. Det var kanskje ikke blue chip, men det var fortsatt arbeid. Selv om filmen til slutt er elendig, vet de at jeg ikke ringer den inn, at jeg bryr meg hver gang."

Han har også nevnt for GQ at det var vanskeligst da han dukket opp i fire filmer i året, at han måtte finne noe av substans i dem å gripe tak i for å gi sitt beste.

"Da jeg gjorde fire filmer i året, like etter hverandre, måtte jeg fortsatt finne noe i dem for å kunne gi alt jeg kunne,"

"De fungerte ikke, alle sammen. Noen av dem var fantastiske, som Mandy, men noen av dem fungerte ikke. Men jeg ringte aldri inn. Så hvis det var en misforståelse, var det det. At jeg bare gjorde det og ikke brydde meg. Jeg brydde meg."

Hva synes du om Cage og hans mange roller, hvor høyt rangerer han blant dine personlige favorittskuespillere?

Nicolas Cage takket ja til roller i B-filmer for å betale boliggjelden sin


Loading next content