Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata har fått en Game of the YoRHA-utgave

Samleutgaven inneholder DLCer, Pod Skins, wallpapers, temaer med mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nier: Automata holder det fortsatt gående, til tross fro at det kom ut for hele to år siden. I løpet av den tiden har Xbox One-eiere kunne kose seg med nye DLCer i form av Become as Gods Edition som kom ut i fjor. Nå har det dukket opp en Game of the YoRHA-utgave som kun er tilgjengelig på PC og PS4.

Den inneholder 3C3C1D119440927 Expansion DLC, en rekke pod-designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin og Cardboard Pod Skin) og Machine Mask. De som kjøper den på PS4 får også et dynamisk tema, 15 avatarer, Plan System Pod Skin og Head Pod Skin. De som kjøper det på Steam får to wallpapers. For mer informasjon om utgaven kan du sjekke ut traileren nedenfor.

Kommer du til å skaffe deg denne utgaven?

HQ
HQ
Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content