Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata har sendt ut over 3,5 millioner enheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nier: Automata har vært en stor suksess for Square Enix, og i juni kunngjorde at de hadde shippet over tre millioner eksemplarer av spillet. Men etter den tid har spillet kommet ut til Xbox One samtidig som PC- og PS4-utgavene har fortsatt å selge bra, og nå har Square Enix kommet med nok en kunngjøring (via Twitter) - spillet har lagt en halv million til på salgstallene sine og har dermed oversteget 3,5 millioner utsendte eksemplarer!

"[Alert]: #NieR:Automata has shipped more than 3.5 million physical and digital units worldwide!

Thank you for all your continued support & to everyone who has played and enjoyed the game.

Glory to mankind"

Dette er svært imponerende, og forhåpentligvis betyr det også at vi kommer til å se mer til serien i fremtiden, kanskje med et enda større budsjett. Har du spilt Nier: Automata og hva syntes du om spillet?

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content