Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata har solgt 4.5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nier: Automata fikk heder og ære av kritikerne i 2017, men til tross for det fulgte ikke salgstallene helt med på den tiden. Men etter hvert har spillet fått mer og mer positiv omtale fra spillere verden over, og nå har spillet nådd en stor milepæl.

Twitter har studioet bak Nier: Automata, Platinum Games, avslørt at spillet nå har solgt 4.5 millioner eksemplarer. Dette gjelder både fysiske og digitale salg.

Nylig kunne vi rapportere at en remaster av Nier Replicant er på vei til PS4, Xbox One og PC også, med fullt stemmeskuespill og nyinnspilt musikk. Vi minner også om at Nier: Automata inntar Xbox Game Pass den 2. april.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content