Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata har solgt over fem millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Originale Nier fra 2009 betraktes i dag som litt av en kultklassiker for fansen, men faktum er at det verken solgte bra eller fikk spesielt gode anmeldelser. Med etterfølgeren Nier: Automata har det dog gått bedre.

Det ble sluppet i 2017 og ble raskt populært, og nå meddeles det via seriens offisielle Twitter-konto at det har passert fem millioner solgte eksemplarer. Å la Platinum Games ta over utviklingen var nok en meget god avgjørelse.

Den 23. april kommer for øvrig Nier: Replicant til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Den er en remaster av det første spillet.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content