Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata klart for Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix hadde ikke bare gode nyheter for folk som vil spille en litt spesiell utgave av det første Nier-spillet på dagens konsoller og PCer tidligere i dag. Selskapet har sannelig snadder på lur til de av dere som ikke har spilt oppfølgeren også.

Det viser seg nemlig at Nier: Automata blir en del av Xbox Game Pass den 2. april, og da er det til og med snakk om Become as Gods Edition. Dermed får du også med noen...la oss kalle det avslørende skins, en snasen maske og litt annet småtteri som lar deg endre på utseende til 2B og gjengen.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content