Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata kommer til Xbox One om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene og ønskene om at Nier: Automata skal komme til Xbox One har gått i veldig lang tid, så mange forventet å få en bekreftelse på dette under kveldens Microsoft-konferanse eller morgendagens Square Enix-stream. Dette var nok planen, men det japanske selskapet har vært litt for ivrige på publiseringsknappen.

Square Enix la nemlig ut et blogginnlegg som annonserte at Nier: Automata skal komme til Xbox One den 26. juni. Grunnen til at jeg tror dette var tidligere enn planlagt er at innlegget nå er fjernet. Uansett vet vi nå at det er snakk om Become As Gods-utgaven, noe som betyr at vi også får med 3C3C1D119440927, utvidelsen, Grimoire Weiss Pod, Retro Red Pod-skinet, Retro Grey Pod-skinet, Cardboard Pod-skinet, og Machine Lifeform Mask. Dermed får ikke Xbox One-spillere endelig mulighet til å spille et av fjorårets beste spill, men også få med mye ekstra for ventetiden.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content