Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata-regissør vil lage voksenfilm

Hva blir det neste for Yoko Taro?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Famitsu (via Twinfinite), har NieR: Automata og Drakengard-regissør Yoko Taro vært på SEA Summit i Singapore og snakket om drømmen om å én dag lage en "voksenfilm".

Om noe kanskje har blitt borte i oversettelsen er uklart, men det virker som om Taro kunne tenke seg å utforske et medium som er milevis unna det han har gjort tidligere:

"I think this may be off-putting, but I'd like to make an adult video," står det i oversettelsen.

"I think of it as something I'd like to at least make once in my lifetime."

Taro sa også at han kunne tenke seg å lage en oppfølger til enten NieR: Automata eller Drakengard, så fremt han sikrer seg finansiering. Han har allerede noen ideer om hvordan han kunne tenke seg å lage et eventuelt nytt NieR-spill:

"I think I'd imagine a Nier: Automata sequel that everyone is thinking about, then make something that is not that. I'm going to ruin it, is what I'm thinking."

NieR: Automata kom ut tidligere i år og vi likte det veldig godt, så vi håper han får pengene han trenger til å ta denne ideen videre, og kanskje slår de andre planene fra seg...

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content