Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

NieR-serien vil fortsette så lenge skaperen er i live

Yoko Taro har ikke tenkt å gi seg med det første.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På en presentasjon som nylig ble holdt på den sørkoreanske G-Star-konferansen fortalte Nier: Automata -produsent Yosuke Saito om spillets utvikling og kom med interessante opplysninger og anekdoter om hvordan actionspillet ble til.

På slutten av foredraget snakket Saito også litt om seriens fremtid. Som rapportert av 4Gamer og delt på engelsk av Genki_JPN, avslørte ikke Saito hvordan eventuelle nye spill vil se ut, men sa at serien ikke vil ta slutt så lenge skaperen, Yoko Taro, fortsatt er i live og kan jobbe med den.

Det ble hintet om et uannonsert samarbeid som Saito håper han kan snakke mer om neste år, men inntil videre kan vi i det minste være trygge på at serien vil fortsette.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content