Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier-skaperen hinter til et tredje spill

Yoko Taro prøver å sende et signal om at det er interesse for en oppfølger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Niers skaper, Yoko Taro, skal ha gjort en overraskende opptreden på den nylige Nier: Orchestra-konserten i London tidligere denne måneden. Der ba han fansen om å juble så høyt de kunne, slik at Square Enix skulle forstå budskapet og gi grønt lys for en oppfølger.

Et tredje Nier-spill er noe fansen har ønsket seg siden Nier: Automata ble avsluttet, og det kan være på trappene. Fansen på konserten fortalte også at ordet REPENT ble vist gjentatte ganger, og til slutt ble ordet vist som REP3NT, noe som tyder på at det kan være undertittelen på det tredje Nier-spillet.

Etter Nier: Replicant og Automatas suksess er det forståelig at fansen ønsker seg et nytt spill, men vi får vente og se hva fansen mener om en ny actiontittel fra Yoko Taro.

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content