Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Nigma Galaxy Female er vinnerne av ESL Impact sesong 3

Laget slo NAVI Javelins og vant den Dallas-baserte konkurransen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste helgen var en stor helg for esport i Dallas, for både DreamHack Dallas, en Counter-Strike: Global Offensive-turnering og HCS Invitational ble avholdt, samtidig som et CS: GO-arrangement for kvinner startet opp blant et par andre konkurranser.

CS:GO-turneringen for kvinner endte opp med å bli ESL Impact Season 3, og etter noen konkurransedyktige dager der de åtte beste lagene fra hele verden var til stede og konkurrerte er det nå kåret en vinner.

Etter å ha vunnet i sine respektive grupper, endte de europeiske lagene Nigma Galaxy Female og NAVI Javelins opp med å konkurrere om seieren og premien på 50 000 dollar som vinnerlaget kunne stikke av med. Selv om det første kartet i denne turneringen var ganske jevnspilt, endte Nigma Galaxy opp med å slå ut NAVI i det andre kartet, for å sikre turneringen og bli kåret til ESL Impact Season 3-vinnere.

Når det gjelder når ESL Impact kommer tilbake, er Season 4 planlagt for desember i Valencia.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content