Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninja Gaiden Sigma 2

Ninja Gaiden 2 på vei til PS3

Ikke eksklusivt for Xbox 360 likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er det japanske spillmagasinet Famitsu som står for avsløringen at det opprinnelige Xbox 360-eksklusive spillet Ninja Gaiden 2 nå tar veien til Playstation 3 med tileggsnavnet Sigma.

Ninja Gaiden Sigma 2 vil være en port av Ninja Gaiden 2, men du vil også få nytt innhold til å hakke opp. Du vil få mulighet til å spille som Ayane, som vil være en helt annen opplevelse enn å spille som Ryu Hayabusa. Magasinet viser fram et bilde av Ayane hvor hun holder to sverd, og samarbeider med Ryu i et slags kombinasjonsangrep. Kan vi da forvente oss co-op?

Nye fiender og våpen vi også være tilgjengelig, som en gigantisk Buddha og våpen som er større enn Ryu selv. Det er snakk om spillet vil ha noen online-muligheter, men uvisst om hva det vil si.

Ninja Gaiden Sigma 2 blir utviklet av Team Ninja, og Japan kan forvente å se spillet denne høsten, mens vi ikke har fått noen pekepinn på når vi kan forvente det.

Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2

Relaterte teksterLoading next content